Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány A - TJ Slavoj Obecnice 4:7

17. 2. 2013

 

HC Lány A - TJ Slavoj Obecnice   4:7
Třetiny: 1:3, 1:2, 2:2
Branky: Michl (Kožíšek), Slapnička (Suchánek, Lomberský), Štross M. (Štross P.), Štross M. (Husák)
Vyloučení: 9:7
 
Oslabené mužstvo podalo dobrý výkon, ale na vítězství to nestačilo
V neděli 17. 2. 2013 do 9:45 hod. nastoupilo lánské mužstvo na kladenském zimním stadionu proti vítězi základní části skupiny B meziokresního přeboru.
Do utkání lépe vstoupilo mužstvo Obecnice, které se také ujalo vedení. Netrvalo to dlouho a s odpovědí přišel Michl, který zužitkoval krásný pak Kožíška zpoza vlastní branky. Bohužel soupeř šel znovu do vedení, na které jsme nedokázali odpovědět. Naopak se znovu prosadili hosté, kteří využili nedůrazu obránce před Kolískem a dorazil střelu z prostoru mezi kruhy.
Ve druhé části soupeř zjevně chtěl hlídat vedení a z kraje se mi to i dařilo. Dokonce své vedení zvýšili na 1:4 v přesilové hře. Naše snížení přišlo také v přesilové hře, kdy po kombinaci Lomberského a Suchánka zakončoval do odkryté branky Slapnička. Druhou třetinu poznamenal neuznaný gól Obecnice, kdy při vyloučení hráčů vznikali zmatky v boxu časoměřičů, kteří nevpustili lánského jráče do hry. Rozhodčí svou chybu uznali, vrátili čas a branka tedy nemohla být uznána. Bohužel Obecnice znovu využila naší nedisciplinovanosti a navýšila náskok na 2:5. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.
Ve třetí části jsme se chtěli pokusit výsledek zvrátit. Vzal to na sebe Martin Štross, který nejprve skóroval tečovanou střelou od modré, po té tváří v tvář brankáři nezmatkoval a chytře přeloboval beton hostujícího gólmana, který nemohl věřit, jaký že to gól dostal. Najednou bylo zase o co hrát. Stav 4:5 znamenal velkou šanci na remízu. Ale to bychom museli proměňovat šance. V tomto ohledu byli hosté efektivnější. Takže i přes skvělý výkon Kolíska jsme inkasovali na 4:6. Pokus o srovnání při hře bez brankáře nevyšel a soupeř uzavřel účet utkání do opuštěné branky.
 
HC Lány A: Kolísek (Cepák), Kožíšek, Štross M., Štross P., Lomberský A., Husák, Kuna, Bergman, Šafránek, Suchánek, Slapnička, Toman, Fišer, Michl
 
AL

 

Fotogalerie - autor Jan Kestner

Fotogalerie - zdroj LK Studio

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář