Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Blue Angels/Černí Jestřábi   x   HC Lány B      2:3

 

Branky:  Kuna (Máslo), Radovský (Máslo), Máslo (Lomberský A., Kuna)

 

Třetiny: 1:2, 0:1, 1:0

 

Vyloučení: 1:5

 

 

První utkání nové sezony sehrálo lánské Béčko v neděli 27.9.2009 na zimním stadionu ve Slaném.

 

         Utkání začalo ve vysokém tempu a na soupeři bylo vidět, že chce vstřelit první gól. Úvodnímu nástupu jsme se však ubránili a srovnali krok. To co se nepodařilo soupeři, to se podařilo po nahrávce aktivního Ondry Másla Františku Kunovi. Soupeř však dokázal vyrovnat ve vlastním oslabení, kdy jejich útočník překvapil jinak pozorného Kolíska střelou přes obránce. Naštěstí pro nás máme Ondru, který připravil palebnou pozici pro Ottu Rudovského, který nekompromisní střelou strhl vedení na naši stranu. A první třetina tudíž končila za stavu 1:2.

 

         Ve druhé třetině se hodně bruslilo a hlavně bránilo střední pásmo. Mužstva si vytvořila jen pár větších šancí. Jednu z nich proměnil velmi aktivní Ondra Máslo, kdy po pěkné kombinaci Fandy Kuny a Aleše Lomberského dorážel do již odkryté branky. Tak určil stav po druhé třetině na 1:3.

 

         Ve třetí třetině soupeř ještě přidal na tempu a chvilkami nás dostával pod tlak. Naštěstí se mu podařilo a vstřelit jen jednu branku, když po kombinaci zakončovali do odkryté branky. Závěrečný tlak, který vyvrcholil minutovou hrou bez brankář již na skóre nic nezměnil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochvala

David,29. 9. 2009 8:47

Dobrý kucííí jen tak dál :-)

Jsme tym

Ondra,28. 9. 2009 12:48

Diky za chvalu, ale jme tym a muze za to cely tym ze jsme vyhrali jsme fajn parta a hrajeme co kdo umi snad letos bude to play off kdyz uz mi nechce uschnout to seno tak alespon mame radost z hokeje a srandy kolem nej.

Ať žije béčko

Fery st.,27. 9. 2009 23:07

Souhlasím s Alešovým komentářem k zápasu.Jen ho malinko doplním.
Jsem rád že jsme to odehráli jako tým,ve kterém do toho každý dá tolik kolik může.Nebudu nikoho vyzdvihovat ani hanit.Zahrajem si,uděláme občas nějakou akci pro prdel a jednou na to budeme všichni rádi vzpomínat.Tak zatím čau a na tu příští sobotu se doufám zase sejdem v dobrý kondici a náladě.
Fery st.