Jdi na obsah Jdi na menu
 

TURNAJ O PUTOVNÍ POHÁR ANTONÍNA BECHYNĚ

2. 3. 2011

 

HOKEJOVÝ TURNAJ DOROSTENECKÝCH DRUŽSTEV
O PUTOVNÍ POHÁR ANTONÍNA BECHYNĚ
 
V neděli 27.2. 2011 proběhl na rakovnickém zimním stadionu turnaj dorosteneckých družstev, který nesl jméno lánské hokejové legendy Antonína Bechyně. Tímto turnajem jsme chtěli vzdát hold člověku, který pro lánský hokej udělal strašně moc. Ať počítáme roky, kdy hrál jako aktivní hráč, nebo jeho trenérskou činnost, několik let předsedal hokejovému klubu a i teď ve věku krásných 85 let je stále aktivním členem výboru klubu.
 
Turnaje se zúčastnila družstva hrající meziokresní přebor, konkrétně se jednalo o pořádající HC Lány, TJ Spartak Žebrák, HC Hořovice a 1.LHC Kralovice.
Jednotlivé zápasy turnaje nakonec určili, že na prvním místě se umístilo družstvo TJ Spartaku Žebrák, které si zároveň odvezlo i putovní pohár. Na druhém místě se umístilo pořádající družstvo HC Lány, třetí pozici obsadilo družstvo HC Hořovice a čestné uznání za účast v turnaji si nakonec odvezlo družstvo 1.LHC Kralovice.
Další oceněné vybírala komise složená z bývalých hráčů a funkcionářů HC Lány - Antonín Bechyně, Jaroslav Eiesenhammer, Jaroslav Slapnička a Lubor Zelenka. Během turnaje tito velikáni lánského hokeje sledovali výkony jednotlivých hráčů a gólmanů a určili tak nejlepšího hráče turnaje, kterým se stal hráč Spartaku Žebrák Martin Mencl a nejlepšího brankáře turnaje, kterým byl zvolen Michal Jun z HC Lány.
Dle ohlasů přihlížejících i samotných aktérů turnaje můžeme označit tento turnaj za velmi zdařilý. Doufejme, že se podaří sehnat dostatek finančních prostředků pro uspořádání dalších ročníků.
V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na organizaci tohoto turnaje a dále pak zúčastněním družstvům, fanouškům a hostům za nádhernou atmosféru, která v neděli na zimním stadionu v Rakovníku panovala.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář